top of page
Baalbek Valentines day (6)_edited.jpg

KULINÁRIS OÁZIS A RAKPARTON

Baalbek – a kulináris oázis a Budapest Belgrád Rakparton

Budapestet mesés helyszínek díszítik, és az egyik legszebb gyöngyszem a Duna folyó mentén található Belgrád Rakpart. Ez a terület nemcsak lélegzetelállító kilátást nyújt a Dunára, hanem otthont ad egy kulináris helyszínnek is, a Baalbek Libanoni Étteremnek.
A Belgrád rakpart egy olyan folyóparti sétány, egy igazi képeslapra illő helyszín, amely Budára és Pestre is panorámás kilátást nyújt. A Duna-parton sétálgatva olyan ikonikus látványosságok ejtenek rabul, mint a Budai Vár és a pesti oldalon található Parlament.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ezen a festői helyszínen, az Erzsébet-híd mellett található a Baalbek Libanoni Étterem, ami a gazdag libanoni konyhát képviseli, így valódi ízbombákkal várja vendégeinket. Elhelyezkedése összeköti Budapest felfedezésének élményét a libanoni finomságok gasztronómiai kalandjával. A híres budapesti látnivalók megtekintése után merülj el a Baalbek kellemes hangulatában!

Baalbek
Kulináris élmények: Változatos ételeket kínál, így a grill tálaktól - kebaboktól az ízes mezzékig, valódi libanoni élményt teremt.

Terasz kilátással: Az étterem terasza lehetőséget nyújt arra, hogy élvezd a finom ételeket, miközben gyönyörködsz a Dunában és Budapest sziluettjében.

Közel a látnivalókhoz: A Baalbek a legfontosabb látnivalók közelében található, így ideális hely a kikapcsolódásra a belváros felfedezése után.

Shopping extravaganza: A híres bevásárlóutca, a Váci utca közelében található, ezért tökéletes pihenést kínál egy shopping terápiával töltött nap után is.

Szabadság híd: A Belgrád rakpart másik végén a gyönyörű Szabadság híd vár, tovább fokozva a varázslatos környezetet. Onnan szintén könnyedén elérhető a város többi pontja.

Elizabeth Bridge Budapest.jpg
bottom of page