top of page
Baalbek Valentines day (6)_edited.jpg

ÜNNEPELJÉTEK A SZERELMET

Ünnepeljétek a szerelmet a Baalbek különleges Valentin-napi menüjével

„Szerelem van a levegőben” és a Baalbekben is! Készüljetek egy romantikus gasztronómiai utazásra, mert valami különlegessel készültünk nektek Valentin-napra. A február 13-15. között elérhető exkluzív menüvel megígérjük, hogy nem maradtok éhesen, és felejthetetlen emlékeket fogtok szerezni.

Tudtad?

A Valentin-nap eredete: A Valentin-nap eredete Szent Bálint római szenthez köthető, akit a szerelmesek védőszentjének tartottak a harmadik században.
Vörös rózsák: A vörös rózsa ajándékozásának hagyománya Valentin-napon a szerelem és a szenvedély szimbóluma. A hagyomány a viktoriánus korszakig nyúlik vissza, amikor a virágok nyelvét használták az üzenetek kifejezésére.

 

Baalbek Valentin-napi menü
 

Valentin-napi saláta: Kezdd a romantikus utazást egy frissítő Valentin-napi salátával. Zöldsaláta, zöldségek, gyümölcsök és ropogós diófélék harmonikus keveréke, elegánsan tálalva zamatos koktélrákkal. A tökéletes választás a meghittebb vacsora kezdetére.

Különleges tengeri süllő rizzsel: Főételként válasszátok különleges tengeri süllőt rizzsel. Ezt az izgalmas ételünket sáfrányos rizzsel, grillezett zöldségekkel és a Baalbek jellegzetes libanoni tarator mártásával tálaljuk. Ez a fogásunk a tenger gyümölcsei kedvelőinek egyik álma.

Valentin-napi Desszert: Zárjátok romantikus lakomátokat édes finomsággal! Valentin-napi desszertünk egy rétegelt libanoni puding rózsavízzel, ánizsos keksszel és ropogós arab tésztával. Kellemes befejezése a tökéletes vacsorának.

Koktélok: Két különleges Valentin-napi koktéllal is készültünk nektek, a „Sweet as Love” mocktail a mangó és az eper trópusi finomságát egyesíti egy csipetnyi hibiszkusszal és karamellsziruppal, a "Heart of Baalbek" pedig a málna, cseresznye, Sauska Rosé, csillámpor és rózsaszirmok bájos keveréke.

Az idei Valentin-napon hagyd, hogy a romantikus hangulatot és ételeket Baalbek biztosítsa, és kényeztesd párodat egy felejthetetlen, szerelemmel és finom libanoni ízekkel teli étkezéssel.

Baalbek Valentines day (3).jpg
bottom of page