top of page
Untitled design (5)_edited.jpg

KEZDD A JANUÁRT EGÉSZSÉGESEN

Kezdd a januárt egészségesen - Baalbek újévi fogadalom ételei

Az újév beköszöntével sokan elindulunk az egészségesebb életmód felé. Fedezd fel a Budapest szívében fekvő Baalbek éttermünk újévi fogadalomra méltó ételeinek listáját, amelyeket úgy készítettünk, hogy étvágyadat meghozza, miközben újévi céljaihoz is igazodik.

Ismerd meg a Baalbek étlapját: A Baalbek menüje a libanoni ízek és az egészségtudatos lehetőségek fúziójával büszkélkedhet.

Nézzünk meg néhány olyan ételt, amelyek kiemelkednek tápértékükkel és kitűnő ízvilágukkal!

Quinoa saláta avokádóval – A superfood boldogság:

Kezdd az utazást a Winter Special Menünk Quinoa Salátájával, amely egy igazi szuperétel. A quinoa teljes értékű fehérje és krémes avokádóval párosítva tápanyagokban gazdag élvezetet nyújt. Ez a rostokban és egészséges zsírokban gazdag saláta fitt és bűntudatmentes választás.

Csirke kebab – A sovány fehérje lakoma:

Aki a sovány fehérjéket helyezi előtérbe, annak tökéletes választás a Csirke Kebab. Ez a magas fehérjetartalmú és alacsony zsírtartalmú étel ízletes módja annak, hogy szervezeted alapvető tápanyagokkal töltsd fel.

A grillezett csirkét pitán tálalva szolgáljuk fel, fokhagyma szósszal.

Mezze Válogatás – A Plant-based élvezet:

A Mezze Válogatás többnyire növényi alapú finomságokat tartalmaz.

A hummusztól és a puha falafeltől a fűszeres muhammaráig és a tabbouleh-ig, ezek a mezzék a vitaminok, ásványi anyagok és antioxidánsok változatosságát kínálja.

A válogatás sfihhát és sajttekercset is tartalmaz, ami tökéletes előétel a nem-vegánok számára. Ebben a mezze-válogatásban mindenki megtalálhatja a kedvencét! Tökéletes megosztani másokkal.

Töltött Szőlőlevelek – Vitaminok minden falatban:

A töltött szőlőleveleket rizzsel, fűszerekkel és egy cseppnyi olajjal bolondítottuk meg. Ez az étel a kellemes ízén túlmenően rengeteg vitamint és ásványi anyagot is tartalmaz, így egészséges kiegészítője az étkezésnek. Gyakran tálalják ünnepi összejövetelek, esküvők és családi lakomák alkalmával, és a szeretteinkkel való finom ételek megosztásának örömét jelképezik.

A Baalbek elkötelezett a kulináris élvezetek és az egészségtudatos ételek iránt. Ezért éttermünk tökéletes célpontja az egészséges életmódra törekvő vendégeknek.

Élvezd a libanoni konyha vibráló ízvilágát, miközben tested olyan ételekkel táplálod, amelyek összhangban vannak a fitt újévi céljaiddal.

Az egészségesebbé válás felé vezető utad itt, a Baalbekben kezdődik.

Baalbek Libanoni Étterem
bottom of page